sunnuntai 15. toukokuuta 2016

Sateinen Sunnuntai




Tämän viikonloppu on ollut jotenkin alavireinen, yksi syy tähän lienee sateinen sää, toinen voimat vievä siitepölyallergia ja väsyttävät antihistamiinit. Kolme valopilkkua kuitenkin on viikonloppuun mahtunut
1) Elämäni ensimmäinen vauvauinti kummitytön kanssa. Oli muuten aivan törkeen siistii mun mielestä, yllätti kyllä täysin :) Toisaalta kaikki mitä voi kummitytön kanssa tehdä on mahtavaa.
2) Naapurit 2 elokuva, joka käytiin katsastamassa miekkosen kanssa eilen Turussa asti. Mukavan kevyt lauantaipätkä.
3)Tänään sadepäivää piristi tacosalaatti, näistä tekeleistä lisää kuvia alla. Innoituksen näihin olen saanut New Yorkista, jossa tacosalaatti on kyllä ollut ihan suosikki-tilaus tex mex ravintoloissa. Siellä tortillaletut paistetaan ihan kunnolla öljyssä jolloin lopputulos on ihananan rapea ja ilmava. Itse kuitenkin teen tortillaleituista salaattikulhot paistamalla ne muotoonsa uunissa, paljon helpomaa ja kevyempää. Asettelen öljyllä sivellyt lätyt vaan sopivan kokoisiin uuninkestäviin kulhoihin ja annan paistua uunissa 175 c n 10-15 min kunnes sopivia ja täytän sitten kuoret mielen mukaan. Super helppoa mutta semisti hifistelevää samaan aikaan!
















- Laura

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Uusin julkaisu

Noin viikon kuulumiset

Hyvin väsyneen äidin terveiset tässä hei. Koko viikko ja oikeastaan sitä edellinenkin on mennyt H:lla hampaita teh...