tiistai 24. toukokuuta 2016

Häät pala palalta osa 2: Hääpuvut 1/2




Ensimmäinen hääpukuni oli tietenkin puku jota käytin vihkimispäivänä Helsingissä. Puku oli hyvin erilainen kuin olin alunperin ajatellut mutta kun löysin sen tiesin että se on se oikea. Väriä vierastin kyllä itse hääpäivään asti mutta kun sen ylleni perjantaina 11.9.15 puin, tuntui se kuta kuinkin täydelliseltä, kuin minulle tehdyltä.





Mekon löysin sattumalta kun kipaisin ohimennen vanhassa lemppari kirppiksessä Kalliossa, Frida Marinassa. Aikaa sovitukseen oli n 2 min mutta se riitti ja mekko lähti heti mukaan. Harvinaista oli että mekkoa ei ihme kyllä tarvinnut lyhentää ollenkaan. Jalkaan pistin pokkana vanhat kengät joita käytin viimeksi ylioppilasjuhlissani. Kovin "vintage"-painottenen tyyli oli siis ja ihan erilainen kuin tyylini hääjuhlissa :) Mutta sehän oli tarkoituskin.













Potrettien kuvaus Tuomionkirkon edessä ei ollut muuten mikään suunniteltu juttu vaan ihan sattumalta tuli siinä kuvia otetuksi kun lähdimme ravintola Sunnista, jossa olimme hääseurueella hääpäivän lounasta nauttineet.  Mutta hyvältä näyttää silti, eikö? :P

 - Laura






Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Uusin julkaisu

Noin viikon kuulumiset

Hyvin väsyneen äidin terveiset tässä hei. Koko viikko ja oikeastaan sitä edellinenkin on mennyt H:lla hampaita teh...