maanantai 9. toukokuuta 2016

Kesäkurpitsaa ja kevätaurinkoa




Tänään on ollut niinkin harvinainen päivä kuin vapaa maanantai. Ja se onkin mun mielestä maailman kivoin arkivapaapäivä, voittaa mun silmissä jopa perjantain. Päivä sujui rauhallisesti enkä oikeastaan tehnyt mitään mitä alunperin oli tarkoitus (eli siivonnut). Puutarhan laittokin on vaiheessa mutta niinhän sen on näin keväisin että työt ei lopu tekemällä. Meidän pihassa ainakin hommaa riittää kevyesti syksyyn asti, mutta se toisaalta on osa sitä viehätystäkin.

Paras päätös täydellisen rentouttavalle vapaapäivälle on äidin reseptillä valmistettu herkku kesäkurpitsakeitto. Tämän nautin ulkona ilta-auringossa ajaen sisään uudet terassikalusteet jotka aamupäivällä haimme Tuomon kanssa meidän etupihan kiveykselle. Mulla on semmonen tunne että tässä tullaan ensi kesänä nauttimaan monet aamukahvit ja saunakaljat. Uusi aurinkotuoli jäi vielä tänään käyttämättä mutta vielä ehtii.





























Valitettavasti kuvan kirja on vain lavaste, kuvien oton jälkeen päädyin katsomaan uuden Game of Thronesin, luonnollisesti. Tuli myös testattua että meidän wifi siis toimii etupihalla, jess. Kyllä tässä pihalla istuessa täydellisessä rauhassa ja hiljaisuudessa (lintujen viserrystä lukuunottamatta) muistaa taas vaihteeksi miksi kaupungista tuli maalle lähdettyä ja miksi se ehkä olikin paras päätös ikinä.


- Laura

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Uusin julkaisu

Noin viikon kuulumiset

Hyvin väsyneen äidin terveiset tässä hei. Koko viikko ja oikeastaan sitä edellinenkin on mennyt H:lla hampaita teh...