torstai 14. huhtikuuta 2016

Viikon resepti: Lämmin salaatti

Tässä resepti, joka on pakko jakaa koska se on niin sairaan hyvä. Tein tätä ensimmäisen kerran viikko sitten ja sen jälkeen olemme syöneet sitä varmaan neljästi. Ja aina maistuu.







Syy miksi ruoka on ollut niin suosittu on varmaankin tarveaineiden vähyys ja helppo valmistus. Olen myös henk.koht sitä mieltä että kaikki ruoka missä on korianteria ja limee on hyvää. Tämä on myös semmoinen ruokalaji joka sai meidän paatuneelta possunsyöjältäkin vuolaat kehut heti ensi maistamisella, mikä on kieltämättä aika harvinaista. Reseptiin törmäsin Sanni Trishinin blogissa, mutta alkuperäinen resepti löytyypi täältä









Meidän kotona ruokavalio on kaikenkaikkiaan kasvisruokapainotteinen. Vaikka tämä ei ehkä (lue; siis ei todellakaan) ole mieheni Tuomon oma valinta, ei silti valituksia vielä ole kuulunut. Itselleni kasvisruoka on kuitenkin mieluisin vaihtoehto ja koska minä olen meillä se joka käy kaupassa ja ruuat valmistaa olen ottanut komennon omiin käsiini sillä seurauksella että meidän pöydässä on punaista lihaa noin kerran viikossa, eikä aina edes sitäkään. Oma fiilis on se että kasvisruualla jaksaa paremmin ja mielikin on kevyempi.

Mutta tässä nyt kuitenkin sitä reseptiä :) Suosittelen!



- Laura


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Uusin julkaisu

Noin viikon kuulumiset

Hyvin väsyneen äidin terveiset tässä hei. Koko viikko ja oikeastaan sitä edellinenkin on mennyt H:lla hampaita teh...